Wat is detailing

RSTB Car Detailing RSTB Car Detailing

Velen stellen zich deze vraag. Wat is car detailing nu eigenlijk? Er is een duidelijk verschil tussen een car wash en car detailing. Bij car detailing zit het hem in de details. Met de juiste producten kan een car detailing krassen, swirls en hologrammen wegwerken, en bijkomend zorgen voor een glanzend resultaat. Zowel het interieur als het exterieur wordt bij een car detailing grondig en stapsgewijs onder handen genomen en een afwerkende waxlaag / coating zorgt nadien voor het behoud ervan. Deze waxlaag / coating beschermt namelijk uw wagen en zo behoudt uw wagen veel langer zijn glans.

Bij detailing is het belangrijk om uw voertuig optimaal te beschermen tegen verschillende elementen. In principe zou u 2x per jaar een waxlaag op uw voertuig moeten aanbrengen om deze te beschermen tegen verontreinigingen en oxidatie. Een coating is hierbij de voordeligere optie, aangezien deze 3 tot 5 jaar stand houdt. Wilt u dat uw voertuig nog lange tijd mee kan, dan moet die laag geplaatst worden voor een optimale bescherming. Hoe ver u hierin wilt gaan, bepaalt u zelf. In ons overzicht vindt u vast een behandeling die geschikt is voor uw voertuig.

Naast de buitenzijde is het eveneens belangrijk om het interieur van uw voertuig te behandelen. Het lederen / stoffen interieur of het dashboard verdienen ook uw volledige aandacht indien u deze nog jaren wil laten meegaan.

Nog even dit: Een grondige en hoogwaardige detailing vergt de nodige tijd. Wij vragen u dan ook om het nodige geduld uit te oefenen wanneer u uw wagen bij ons binnen brengt. De voorbereidingstijd van uw detailing hangt af van de status van de wagen en dat bespreken we in een voorafgaand gesprek.

Met de juiste service, de beste producten en als professioneel vakman, sta ik voor u klaar om van uw gewone wagen iets buitengewoons te maken!