Chemical Guys - Light Claybar Blue

Chemical Guys - Light Claybar Blue

Claybars zijn geschikt op alle vastzittende vervuiling van de lak te verwijderen, die er niet vanaf gaan met een normale wasbeurt. Deze vervuiling maakt uw lak ruw en stroef.

De blauwe Chemical Guys clay is de perfecte keuze om lichte vervuiling van de lak te verwijderen. Deze niet schurende detailing klei herstelt het gladde gevoel van ieder oppervlak. Een claybeurt haalt enkel vervuiling weg, dus het haalt geen krasjes wag.  Deze claybar is geschikt voor alle gladde oppervlaktes, dus zowel lak, glas, koplampen, achterlichten als velgen kunnen behandeld worden met de claybar.

Gebruik de claybar het best met Chemical Guys Luber voor een ultiem glij-effect. Gebruik geen water of shampoo, deze kunnen de claybar gaan beschadigen of zorgen voor te weinig glijding waardoor je kans hebt op veegkrasjes.  Simpelweg de Luber op het propere oppervlak sprayen en zachtjes met de claybar over wrijven.  Clayen werkt op wrijving, niet op druk. Het heeft geen zin om hard te gaan duwen, daarmee krijg je zeker geen beter (of sneller) resultaat.

De claybar wordt geleverd in 100gr formaat in een degelijke blisterverpakking.

Prijs: € 18.95

Deze producten zijn ook te bestellen via e-mail.

Terug naar overzicht >>