Mayvinci

Mayvinci is op het gebied van beschermende keramische glas coatings een productlijn uit het topsegment. Deze nieuwe generatie protectie is speciaal ontwikkeld om auto’s, motoren, jachten en jets te voorzien van een uitzonderlijke bescherming.

De producten die wij bieden zijn ontstaan in samenwerking met zowel de beste ingenieurs als toonaangevende detailers. Door deze met elkaar te verbinden hebben we het best mogelijke resultaat weten te behalen op het gebied van bescherming en glans.

Kijk rustig verder en maak kennis met onze producten. Wij staan klaar voor een vrijblijvend advies, volledig op maat en gericht op uw wensen.

Mayvinci MK4

MK4 bestaat uit SiO2-verbonden nanodeeltjes en is een chemisch inert.

De nano coating zorgt ervoor dat de autolak meer duurzaam is en goed bestand is tegen chemische belasting, alle weers invloeden, uv, vocht, vuil en biedt een hogere kras vertragende werking als de meeste blanke lakken.

Maximale wax achtige glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze coating.

BC 03
BC 04

Mayvinci C16

Deze coating is een doorbraak op basis van keramische SiO2 chemie, en zal hiermee uw auto optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Met C16 worden gelakte oppervlaktes voorzien van een matrix membraan welke een solide verbinding aangaan met de ondergrond. Water en vuil zal hierdoor nauwelijks hechten.

De helderheid van C16 is een enorme versterking in glans en bescherming van uw voertuig. Het wassen en schoonhouden wordt vele malen makkelijker en sneller.

Mayvinci Ayanmo

Ayanmo is het paradepaardje van mayvinci en een permanente ceramische glascoating die bescherming bied tegen invloeden van buiten af.

Door de oppervlakte te isoleren van lucht kan het proces van oxidatie afgeremd worden waardoor glansverlies en dofheid wordt tegengegaan. De moleculaire morfologie geeft de coating zijn hardheid, kras vertragende eigenschappen en elasticiteit met een groot esthetisch voordeel welke de concurrentie ver achter zich laat.

Dankzij een uniek element van Ayanmo kan de coating werken met een lagere oppervlakte energie welke zorgt dat olie, water en stof afgestoten worden. Een geweldige diepe glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze uitzonderlijke coating.

Met het gebruik van de juiste optische meetapparatuur heeft ayanmo 92 GU (Gloss Units) onder een hoek van 20 graden en 97 GU onder een hoek van 60 graden wat de beste meetwaarde is voor een nanokeramische glascoating tot op heden. De hechting van vuil is significant minder en het voertuig zal langer schoon blijven.

BC 05
BC 09

Mayvinci Oracle

Oracle is een glascoating met een héél bijzondere structuur. De glascoating heeft een “zelfherstellende” fase van ultrafijn materiaal om het oppervlak te herstellen en de mechanische en structurele integriteit van de lak te herstellen na schade.

De bijzondere eigenschap wordt bereikt door periodieke onthechting en een speciaal ractieproces. Dit in tegenstelling tot de huidige coatings die vaak claimen “zelfherstellend” te zijn, maar gewoon een reflow-effect wegwerken, waardoor dezelfde plek toch beschadigd blijft.

Bovendien kan bij oracle de ‘beschadigde’ plek meer dan één keer worden gerepareerd en behoudt de coating de unieke prestaties als deze weer opdroogt. De beschadiging kan door ons worden hersteld met speciale hitte/warmte apparatuur.

Mayvinci Wheel Guard

Wheel Guard heeft een unieke binding met velgen.

Dankzij de doorbraak in de combinatie van organische SiO2-elementen stoot de coating remstof en straatvuil af. Het product is bestand tegen zeer hoge temperaturen waardoor contact met remstof opgevangen kan worden. Zo worden uw velgen optimaal beschermd.

Door de vuilafstotende werking laten velgen zich makkelijk reinigen. De wheel guard is de meest geavanceerde velgcoating op de markt en een absolute must om uw kostbare wielen te beschermen en te onderhouden.

BC 05
BC 09

Mayvinci Overcoat

Overcoat is een tijdelijke coating die een microscopische, keramiek achtige matrix van SiO2-bescherming biedt, die oxiderende elementen afstoot en tegelijkertijd de diepe glans van de mayvinci coating vasthoudt.

Deze overcoat wordt aangebracht om de net aangebrachte basis coating te beschermen tot deze volledig is uitgehard.