Diensten

Car Detailing

It’s all about the details bij RSTB car detailing!

Car detailing, het woord zegt het zelf, is een heel precieze, gedetailleerde behandeling om de schoonheid van uw voertuig te herstellen en de lak ervan te beschermen. Het omvat een grondige reiniging en reconditionering van zowel het interieur als het exterieur van uw voertuig. En het zijn net díe details die voor mij zo belangrijk zijn. Ik doe mijn job met passie, en dat merk je. Elke wagen kan rekenen op een verbluffende make-over en een fantastisch resultaat. Wij laten liefst blinkende bolides buiten bollen bij RSTB.

Maar wat doe ik nu eigenlijk?

Ik bied verschillende gespecialiseerde behandelingen aan, met enkel de beste producten die mee borg staan voor een perfect resultaat. Het veilig en optimaal beschermen van uw voertuig tegen de diverse weersomstandigheden of verkeerssituaties, dat is waar ik voor sta. Dat kan gaan van het beschermen van uw wagen tegen de koude wintermaanden of het laten glanzen tegen de zomer, tot het klaarmaken voor verkoop of het reinigen van uw interieur.

Waar wij in uit-’blinken’, vindt u hieronder. Wij hebben keuze uit enkele standaard details. Maar uiteraard kan u als klant ook zelf uw detail samenstellen.

Car Detailing
Car Detailing

Werkwijze

Om een goede inschatting te kunnen maken van het werk, bekijk ik eerst uw wagen grondig, zodat we kunnen bespreken wat er juist dient te gebeuren. Een vaste manier van werken is er niet, aangezien elke auto anders is, en niet elk voertuig dezelfde noden heeft. Wij staan open voor uw wensen, luisteren naar u en kunnen u op die manier een verantwoorde prijs bezorgen. Daarna beslist u zelf of u uw wagen achterlaat bij RSTB car detailing om hem de zorg te geven die hij verdient.

Pareltjes van formaat

Laat uzelf overtuigen van onze expertise en passie. Deze greep van behandelingen uit de recente projecten zal ervoor zorgen dat u in alle vertrouwen uw wagen achterlaat bij ons. Bij elk project vindt u een woordje uitleg en het daarbij horende beeldmateriaal.

Al zeg ik het zelf, ik ben een echte ‘Car Pro’.

Is de glans verdwenen van uw mooie wagen? Staan er krassen in de al wat oudere carrosserie? Zijn je koplampen helemaal dof en krijg je ze niet meer helder? RSTB zorgt er met plezier voor dat je wagen weer gaat stralen. Wilt u uw auto weer laten schitteren, klik dan hier. Of bent u net van plan om een nieuwe wagen te kopen, maar wilt u de huidige wagen toch terug een ‘boost’ geven? Of zou u er voor tekenen om te verhinderen dat al die steenslag uw wagen beschadigt? Dan hebben wij voor elk van u een oplossing.

Kwaliteit en service heeft bij RSTB prioriteit. Ik neem dus ook mijn tijd om uw wagen perfect af te leveren. Gelieve hiermee rekening te houden bij uw gepland bezoek.

Car Detailing
For sale detail

For sale detail

Wilt u uw oude wagen een opkikker geven zodat u hem snel kan verkopen aan een correcte prijs? Dan is een For Sale detail perfect.

Lees meer For sale detail

Foto reportage detail

Foto reportage detail

Hoe zou het zijn om een fotoshoot te doen met jouw pracht en praal? Een volledig opgeblonken wagen en dat vervolgens laten vastleggen door een professionele fotograaf.

Lees meer Foto reportage detail

Car wrapping en window tinting detail

Car wrapping en window tinting detail

Die coole wagen op de oprit blijft een toppertje. Maar het zou fijn zijn mocht ik de kleur kunnen veranderen. Heeft u dat al eens overwogen? Wel, u heeft geluk. Dat kan verholpen worden.

Lees meer Car wrapping en window tinting detail

Basic detail

Basic detail

Ik zorg niet alleen voor een zeer propere auto met ultrazachte lak, maar ook voor een diepe glans met bescherming.

Lees meer Basic detail

Coating detail

Coating detail

Het lakwerk wordt water- en vuilafstotend, beter bestand tegen chemische invloeden en UV-invloeden, het wordt ook krasvaster en er is een aanzienlijke toename in glans.

Lees meer Coating detail

PPF Detail

PPF Detail

Paint Protection Folie is een heldere, zelfklevende folie met een zelfhelende toplaag die uw wagen beschermt tegen steenslag, insecten, vogelpoep en openslaande autodeuren.

Lees meer PPF Detail

Interieur detail

Interieur detail

Ook de binnenkant van uw wagen kan behandeld worden. Ik neem zowel stoffen als lederen zetels onder handen door ze te reinigen en/of te voeden.

Lees meer Interieur detail

Wet sanding detail

Wet sanding detail

Wat vrouwen doen met een peeling voor de huid, doe ik in mijn atelier voor voertuigen. In deze behandeling worden de diepere krassen verwijderd.

Lees meer Wet sanding detail

All in detail

All in detail

De all-in behandeling. Het woord zegt het zelf, daar zit alles in. Met deze detail neem ik zowel het interieur als het exterieur helemaal onder handen.

Lees meer All in detail

Luxe carwash

Luxe carwash

Om uw voertuig eens echt te verwennen, sta ik met de washandschoen en droogdoek klaar voor een complete wasbeurt.

Lees meer Luxe carwash

Bike protection detail

Bike protection detail

Zoals ik al aangaf wil ik ver gaan, heel ver. Zeker wat bescherming betreft, wil ik alle opties aanbieden. En dus voorzie ik ook fietsen van de nodige bescherming.

Lees meer Bike protection detail

Heeft u, na het lezen van al deze behandelingen, nog vragen of bent u nog steeds niet zeker of uw wagen hiervoor in aanmerking komt, bel mij dan op en we bespreken uw specifieke vraag samen. Ik kan u al meegeven dat ik met evenveel passie en inzet werk aan elk merk of elk type voertuig. Voor mij is iedereen gelijk en streef ik naar absolute perfectie. Het is het resultaat wat telt, en die glimlach op het gelaat van mijn klant.