Coatings

Coatings

Mayvinci is op het gebied van beschermende keramische glas coatings een productlijn uit het topsegment. Deze nieuwe generatie protectie is speciaal ontwikkeld om auto’s, motoren, jachten en jets te voorzien van een uitzonderlijke bescherming.

De producten die wij bieden zijn ontstaan in samenwerking met zowel de beste ingenieurs als toonaangevende detailers. Door deze met elkaar te verbinden hebben we het best mogelijke resultaat weten te behalen op het gebied van bescherming en glans.

Kijk rustig verder en maak kennis met onze producten. Wij staan klaar voor een vrijblijvend advies, volledig op maat en gericht op uw wensen.

Mayvinci MK4

MK4 bestaat uit SiO2-verbonden nanodeeltjes en is een chemisch inert.

De nano coating zorgt ervoor dat de autolak meer duurzaam is en goed bestand is tegen chemische belasting, alle weers invloeden, uv, vocht, vuil en biedt een hogere kras vertragende werking als de meeste blanke lakken.

Maximale wax achtige glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze coating.

BC 03
BC 04

Mayvinci C16

Deze coating is een doorbraak op basis van keramische SiO2 chemie, en zal hiermee uw auto optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Met C16 worden gelakte oppervlaktes voorzien van een matrix membraan welke een solide verbinding aangaan met de ondergrond. Water en vuil zal hierdoor nauwelijks hechten.

De helderheid van C16 is een enorme versterking in glans en bescherming van uw voertuig. Het wassen en schoonhouden wordt vele malen makkelijker en sneller.

Mayvinci Ayanmo

Ayanmo is het paradepaardje van mayvinci en een permanente ceramische glascoating die bescherming bied tegen invloeden van buiten af.

Door de oppervlakte te isoleren van lucht kan het proces van oxidatie afgeremd worden waardoor glansverlies en dofheid wordt tegengegaan. De moleculaire morfologie geeft de coating zijn hardheid, kras vertragende eigenschappen en elasticiteit met een groot esthetisch voordeel welke de concurrentie ver achter zich laat.

Dankzij een uniek element van Ayanmo kan de coating werken met een lagere oppervlakte energie welke zorgt dat olie, water en stof afgestoten worden. Een geweldige diepe glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze uitzonderlijke coating.

Met het gebruik van de juiste optische meetapparatuur heeft ayanmo 92 GU (Gloss Units) onder een hoek van 20 graden en 97 GU onder een hoek van 60 graden wat de beste meetwaarde is voor een nanokeramische glascoating tot op heden. De hechting van vuil is significant minder en het voertuig zal langer schoon blijven.

BC 05
BC 09

Mayvinci Oracle

Oracle is een glascoating met een héél bijzondere structuur. De glascoating heeft een “zelfherstellende” fase van ultrafijn materiaal om het oppervlak te herstellen en de mechanische en structurele integriteit van de lak te herstellen na schade.

De bijzondere eigenschap wordt bereikt door periodieke onthechting en een speciaal ractieproces. Dit in tegenstelling tot de huidige coatings die vaak claimen “zelfherstellend” te zijn, maar gewoon een reflow-effect wegwerken, waardoor dezelfde plek toch beschadigd blijft.

Bovendien kan bij oracle de ‘beschadigde’ plek meer dan één keer worden gerepareerd en behoudt de coating de unieke prestaties als deze weer opdroogt. De beschadiging kan door ons worden hersteld met speciale hitte/warmte apparatuur.

Mayvinci Wheel Guard

Wheel Guard heeft een unieke binding met velgen.

Dankzij de doorbraak in de combinatie van organische SiO2-elementen stoot de coating remstof en straatvuil af. Het product is bestand tegen zeer hoge temperaturen waardoor contact met remstof opgevangen kan worden. Zo worden uw velgen optimaal beschermd.

Door de vuilafstotende werking laten velgen zich makkelijk reinigen. De wheel guard is de meest geavanceerde velgcoating op de markt en een absolute must om uw kostbare wielen te beschermen en te onderhouden.

BC 05
BC 09

Mayvinci Overcoat

Overcoat is een tijdelijke coating die een microscopische, keramiek achtige matrix van SiO2-bescherming biedt, die oxiderende elementen afstoot en tegelijkertijd de diepe glans van de mayvinci coating vasthoudt.

Deze overcoat wordt aangebracht om de net aangebrachte basis coating te beschermen tot deze volledig is uitgehard.

Bij RSTB car detailing willen we alleen het beste resultaat, daarom gebruiken we ook alleen de beste producten die op de markt zijn. Op het vlak van coating is Modesta dé absolute nummer één!

Het is één van de meest revolutionaire producten op de markt. Modesta gebruikt als basis vloeibaar glas welke zorgt voor een vele malen betere bescherming en meer diepte en kleur in de lak. Dit zijn naast de andere voordelen dé redenen waarom de eigenaars van exclusieve wagens kiezen voor de exclusieve Modesta-bescherming.

Modesta coating

Uw wagen voorzien van een Modesta coating biedt U een aantal voordelen die geen enkel ander merk U kunnen bieden:

  • Extreme hardheid van de coating.
  • Krasresistentie.
  • Na de behandeling is er een meetbaar verschil qua lakdikte.
  • Slijtvast, Modesta coating gaat 5 tot 10 jaar mee!
  • Fantastische kleuren in de lak, je wist niet dat jouw lak er ooit zo heeft uitgezien!
  • Zelfreinigend.
 
BC 03

BC 03

Het elimineren van het risico op krassen zou niet het enige doel moeten zijn bij het beschermen van autolakken.

Een belangrijke oorzaak van lakbeschadiging, zoals glansverlies en dofheid, is oxidatie. Dit proces kan afgeremd worden door het lakoppervlak te isoleren van de lucht. Alhoewel dit gerealiseerd kan worden met conventionele coatings en was, kunnen de oliën en vetten in zulke materialen makkelijk oxideren en alles waar ze mee in aanraking komen oxideren. Wanneer ze eenmaal geoxideerd zijn kunnen ze vaak de achteruitgang van de lak versnellen in plaats van deze te beschermen.

De inorganische eigenschap van de BC-03 glascoating maakt het volledig resistent tegen oxidatie en daardoor meer geschikt om lak te beschermen. De harde fysieke afsluiting voorkomt ook dat de lak in contact komt met de lucht en gedraagt zich als een krachtige antikras beschermer. Modesta BC-03 barst niet, creëert geen luchtbelletjes, schilfert niet, scheurt niet, laat niet los en verkleurt niet bij temperaturen tot 700 C. Deze nieuwe formule combineert puur vloeibaar glas en titanium dioxide voor extra glans zonder de duurzaamheid te beïnvloeden. Het bevat 0.16μm delen titanium dioxide die het licht reflecteren met bijzondere golflengtes, waardoor er een onmiddellijke heldere schitterende glans ontstaat. Titanium dioxide is gevoelig voor fotokatalyse en creëert sporen van actieve zuurstof wanneer deze blootgesteld wordt aan uv-stralen. Dit effect helpt de coating om hechting van vuil aan de lak te voorkomen.

  • Duurzaamheid: 3 – 10 jaar
  • Laagdikte: 2-3μm

BC 04

Een nieuwe formule coating welke de beste voordelen combineert van de originele glas coatings en de hoogste nano titanum coating. Hierdoor is er een diepere glans aanwezig en eenvoudiger aan te brengen.

BC 04
BC 05

BC 05

De geavanceerde waterafstotende glass coating Modesta BC-05 is een unieke glascoating die gebaseerd is op een driedimensionale moleculaire omlijsting.

Het vormt een hoog-duurzame harde glaslaag op de autolak. BC-05 produceert een diepe glans en helpt het beschermen van de lak tegen allerlei soorten beschadiging, krassen, oxidatie, vocht, watervlekken, zouten, zuren en zelfs permanente inkt en verf. De krachtige waterafstotende eigenschappen bevorderen ook de zelfreinigende effecten. Wanneer BC-05 als een enkelvoudige kit gebruikt wordt dan produceert het een unieke schittering die we de ‘candy-like’ schittering noemen. Wanneer BC-05 gecombineerd wordt met de P-01A onderlaag dan wordt dit effect vergroot omdat de lagen van beide producten gecombineerd worden tot een enkele laag. De coating vermindert ook de luchtweerstand met 5 km/u in vergelijking met reguliere lak met snelheden van meer dan 60km/u (remcoëfficiënt : -0.02). Het kan toegepast worden op zelfs de meest geavanceerde en geraffineerde lakken, zoals de Nissan Scratch Shield, de zelfherstellende lak van Lexus en de keramische lak van Mercedes.

BC 09

Modesta BC-09 is een hittebestendige, harde glascoating voor velgen en carrosserie.

De meest prominente eigenschappen van de Modesta BC-09 glascoating zijn de vlekkenresistentie en het schoonmaakgemak. Deze dunne silicalaag, gemaakt van perhydropolysilazane, beschermt de carrosserie en de wielen van stof in regendruppels die kunnen doordringen in zachte lak of andere met lak bewerkte oppervlaktes die slechts met grote moeite verwijderd kan worden.

Dankzij de BC-09 bescherming is wassen minder vaak nodig. BC-09 ondergaat een chemische reactie wanneer het in aanraking komt met een lakoppervlakte en creëert daarmee een glascoating. Het heeft een sterke moleculaire structuur die een solide, langdurige laag creëert. Modesta BC-09 is hittebestendig tot 1300 C – genoeg om de wielen te beschermen tegen o.a. gloeiendhete remstof.

BC 09
H 04

H 04

Auto shampoo voor waterafstotende en/of waterafgevende coatings. Deze speciale shampoo verwijdert vuil, herstelt en verlengt de oorspronkelijke waterafstotende werking van de coating.

H 05

H 05

Auto shampoo voor hydrofiele coatings. Deze speciale shampoo verwijdert vuil en herstelt/verlengt de oorspronkelijke hydrofiele werking van de coating.

P 01 A

P 01 A

Modesta P-01A is een onderlaag voor Modesta’s glascoating.

Het membraam werkt samen met de glascoating om zo een diepe schittering, glans en reflecties van de lak te creëren. Glascoatings kunnen moeilijk in dikke lagen aan te brengen zijn op autolak. P-01A maakt dit gemakkelijker!

M 1 shot

M1 Shot

Deze quickdetailer onderhoudsspray is handig als een tijdelijke bescherming totdat de glascoating compleet uitgehard is. M-1 SHOT kan ook gebruikt worden voor het onderhouden van Modesta’s glascoatings.

M-1 SHOT helpt het waterafstotende effect welke vermindert na verloop van tijd te herstellen.